Unge / voksne

Center for Mentalisering tilbyder kurser og undervisning til organisationer, som ønsker at implementere værktøjer fra en mentaliseringsbaseret tilgang i deres arbejde. Det er muligt at tilrettelægge undervisningsforløb tilpasset netop jeres ønsker og behov.

Ønsker I tilbud på et forløb, bedes I rette henvendelse til kontakt@centerformentalisering.dk.

Hvis I har ønsker til undervisning i andre emner end dem her på hjemmesiden, der relaterer sig til mentalisering i arbejdet med udsatte, er I desuden også velkomne til at rette henvendelse til kontakt@centerformentalisering.dk, og vi derefter undersøge, om det er muligt.

Kursusdage med undervisning med særligt fokus på unge og voksne

  • Det pædagogiske arbejde med unge der har selvskadende adfærd, misbrug eller begår vold ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang. Hvordan forstås disse former for adfærd i et mentaliseringsperspektiv, og hvordan kan man arbejde med det? Geniscenesættelse.
  • STORM, hjernen og teenagere. Mentaliseringsudfordringer for unge: hovedlinjerne i teenageperiodens neuropsykologiske forandringer og udviklingsopgaver. Særligt sårbare unge under ombygning. STORM-modellen: traumebehandling i mødet med særligt sårbare unge.
  • Mentaliseringsbaseret terapi og håndtering af ikke-mentaliserende tilstande og adfærd hos unge og voksne med personlighedsforstyrrelse og/eller komplekse traumer.
  • Mentalisering i mødet med unge voksne alderen 18-25 år. Udsatte børn og unge i overgangen til at blive voksne. Generationsperspektivet.

Her kan du se en oversigt over alle de kategorier af kursusdage, Center for Mentalisering tilbyder.