ONLINE kursusforløb om Seksuelle overgreb og almindelig seksuel udvikling

Seksualitet fylder for både børn og unge. En del af den normale udvikling handler om at udforske, tale om og udvikle egen seksualitet på et alderssvarende niveau. Som fagperson er det vigtigt at understøtte den normale og naturlige udvikling hos børn og unge, men det kan også være en svær opgave for de fleste. 
Hvilken adfærd er forventelig for de forskellige alderstrin? Hvornår bør jeg som fagperson være bekymret og reagere? Hvordan håndterer jeg en situation med mistanke eller viden om overgreb?

Dette online kursusforløb er relevant uanset hvilke rammer du arbejder inden for, og henvender sig til alle faggrupper, der arbejder med børn og unge. Vores erfaring er, at det særligt vigtigt for personalegrupper på anbringelsessteder at have både viden, fælles sprog og mod til at handle fagligt, når du støder på temaet om seksualitet og overgreb i det daglige arbejde. Her kan du bruge vores samlede pakke, som består af:

  • Videoundervisning
  • Refleksionsøvelser til dig og dine kollegaer
  • Plakater 
  • Materiale til udarbejdelse af politik til forebyggelse af overgreb mod børn og unge
  • Materiale til det daglige arbejde med børn og unge 

Gennem kurset præsenteres både viden, konkrete modeller, øvelser, samt materiale du kan bruge i dit daglige arbejde.

Varighed: Ca. 4 timer

Pris ved køb af et online kursusforløb: 550 kr. 

Kontakt sofiesvane@centerformentalisering.dk for information om rabat ved køb af flere licenser til din institution. 

OVERSIGT OVER INDHOLDET AF FORLØBET

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.