OM CENTER FOR MENTALISERING

Center for Mentalisering har til formål at udbrede viden om mentalisering samt anvendelsen af mentaliseringsbaseret behandling i arbejdet med udsatte børn, unge og voksne.

Centret tilbyder en række ydelser (kursusdageefteruddannelsersupervisionterapipsykoeduaktionsgrupper
projekter og implementering af mentalisering), der tager afsæt i en mentaliseringsbaseret tilgang. Derudover arbejdes der løbende på at formidle og skabe viden om mentalisering og relaterede emner. Centret varetager opgaver for døgninstitutioner, opholdssteder, kommuner og andre, der ønsker at vide mere om eller at arbejde ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang.

CVR NR: 37796522

 

PERSONERNE BAG

Den daglige drift, udvikling og ledelse af Center for Mentalisering foretages af: Psykolog Janne Østergaard Hagelquist og E*MBA Heino Rasmussen.

Derudover har vi en række personer, der er ansatte eller tilknyttet til centeret: 

SAMARBEJDE MED PSYKOLOGER

Center for Mentalisering er et center i rivende udvikling.

Vi er derfor interesserede i samarbejde med psykologer, der har en gedigen viden og interesse i mentalisering, og som har erfaring fra arbejdet med mentaliseringbaseret pædagogik eller terapi med udsatte børn, unge og voksne. Der vil være mulighed for supervisions- og undervisningsopgaver.

I Center for mentalisering tilbyder vi et fagligt fællesskab med psykologer, der er optaget af mentalisering, traumer og udsatte. Det er et center, hvor der hele tiden sker noget nyt, som du kan være med til at forme og udvikle, såvel som lade dig inspirere af alle de andre mentaliseringsnørder. Der tilbydes også oplæring og supervision.

SEND OS EN EMAIL