Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

UNGE og Misbrug - Hvordan møder og forstår vi de unge?

150 kr. (den første måned, herefter er prisen 175 kr.)

Mange forældre og behandlere oplever, at det kan være svært at forstå, hvorfor et ungt menneske har et misbrug af rusmidler, og det kan sommetider gå ud over både relation og behandling.

Derfor har vi i dette videokursus samlet en masse viden om, hvordan ungdomslivets grundlæggende udfordringer hænger sammen med misbrug og generelle rusmiddelproblematikker. Ved at forstå hvilken funktion misbruget har for den unge, samt de bagvedliggende årsager, bliver du bedre rustet til at møde det unge menneske midt i sit misbrug, og dermed hjælpe det videre i livet.

Lad Janne Østergaard Hagelquist og Susanna De Lima give dig 1 times undervisning om, hvordan vi møder og forstår unge i misbrug ud fra et mentaliseringsperspektiv. De er begge autoriserede psykologer med stor erfaring i arbejdet med udsatte unge og rusmiddelproblematikker.

TILBAGEMELDINGER

“Jeg kan rigtig godt lide jeres måde at inddrage forskellige ekspertgrupper på. Både de unge, forskere/teoretikere og forældre. Janne og Susanna  – jeg er vild med jeres måde at dele erfaring og særligt holdninger på.”

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Kort introduktion til forskellige former for rusmidler.
  • Viden om hvorfor unge bruger/misbruger rusmidler?
  • Viden om teenageperiodens særlige udfordringer og hvordan disse kan ses i sammenhæng med misbrug.
  • Viden om sammenhængen mellem mentalisering, traumer og misbrug
  • En forståelse af hvordan man som forældre eller behandler kan forstå og møde unge, der eksperimentere med rusmidler eller har et misbrug. 

Kurset henvender sig blandt andet til forældre, pædagoger, lærere, socialrådgivere psykologer og socialrådgivere.

Varighed: 1 time. 

Underviser: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Psykolog, Susanna de Lima

 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.