Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

spiseforstyrrelser

175 kr.

i videokurset bliver du præsenteret for et overblik over spiseforstyrrelser i Danmark samt, hvordan man kan gribe spiseforstyrrelser an i et mentaliseringsbaseret behandlingsperspektiv.

Der tages især udgangspunkt i to af de mest udbredte spiseforstyrrelser, anoreksi og bulimi. Her får du viden om de tanker, der kan herske hos mennesker med spiseforstyrrelser samt om de to spor af mentaliseringsbaserede tilgange, der er i behandling af spiseforstyrrelser.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  •  Overblik over omfanget af spiseforstyrrelser i Danmark og typer af spiseforstyrrelser.

  • Forståelse for, hvad der kendetegner anoreksi og bulimi. 

  • Udfordringer ved spiseforstyrrelser: følelser, selv, relationer, opmærksomhed, krop og fysik. 

  • Viden om MBT-ED (mentaliseringsbaseret behandling af spiseforstyrrelser). 
  • Viden om de to spor i behandlingen. 

  • Ideer til, hvordan man hjælper sig selv med at fastholde mentalisering selvom man oplever angst, magtesløshed, vrede eller smittes af fokus på det konkrete. 

Kurset henvender sig til alle, der møder unge og voksne med spiseforstyrrede – blandt andet psykologer, psykiatere, læger, sygeplejersker, lærere, pædagoger og socialrådgivere. 

Undervisere
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og psykolog, Marie Skaalum Bloch. 

Varighed: 1 time og 10 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.