Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse

175 kr.

i dette videokursus vil du få viden om den udbredte men ofte meget usynlige lidelse, ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse

At have en ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse kan være en stor hindring i et menneskes liv, da det ofte står i vejen for at indgå i gode relationer. Mennesker med denne type personlighedsforstyrrelse har en grundlæggende følelse af utilstrækkelighed og mindreværd, og er sensitive over for kritik og afvisning. I videokurset vil du derfor også få viden om, hvordan man arbejder med og behandler mennesker med denne personlighedsforstyrrelse.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  •  Viden om, hvad det vil sige at have en ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse.

  • Forståelse for, hvor mange der faktisk har den lidelse og hvor overset gruppen er i praksis og i forhold til udvikling af behandling.

  • Indblik i de mange udfordringer mennesker med ængstelig evasiv personlighedforstyrrelse har – herunder ensomhed, skam og mangel på positive korrigerende erfaringer.
     
  • Viden om dynamikken mellem arv miljø i forhold til udvikling af ængstelig evasiv personligedsforstyrrelse.

  • Indblik i sammenhængen mellem forhøjet angst, lav niveau af interesse og lille adgang til vrede og hvad det betyder for den ængsteligt evasive. 

  • Viden om, hvordan man arbejder med og tilbyder behandling til mennesker med ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse.

Kurset henvender sig til fagpersoner eller pårørende, der møder unge og voksne med ængsteligt evasiv personlighedsforstyrrelse – blandt andet psykologer, psykiatere, læger, sygeplejersker, lærere, pædagoger og socialrådgivere eller pårørende. 

Underviser:
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Psykolog, Marie Skaalum Bloch. 

Varighed: 1 t. og 14 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.