online EFTERUDDANNELSER hos center for mentalisering

Center for Mentalisering tilbyder flere interne efteruddannelser og kurser til individer eller mindre grupper. 

Undervisningen på vores interne efteruddannelser henvender sig til faggrupper, der arbejder med udsatte børn, unge og voksne. 

Blandt vores deltagere er socialrådgivere, familiebehandlere, pædagoger, psykologer, plejeforældre og andre, der arbejder med udsatte børn, unge eller voksne og som kan have gavn af en mentaliseringsbaseret tilgang i deres arbejde. 

DET SIGER DELTAGERNE PÅ VORES EFTERUDDANNELSER

Det er kendetegnende for al undervisningen, at der er fokus på at omsætte viden og mentaliseringsbaseret behandling til den praksis, som deltagerne i undervisningen arbejder i. Den viden, der formidles, får liv og mening i praksis i arbejdet med udsatte børn, unge og voksne.

I undervisningen veksles mellem undervisning og øvelser. Teorien underbygges af cases og eksemplificeringer. Ofte inddrages deltagernes erfaringer og aktuelle problemstillinger i undervisningen.

Tilmelding og spørgsmål til alle efteruddannelser og kurser skal ske til leaauntoft@centerformentalisering.dk 

DET SIGER DELTAGERNE PÅ VORES EFTERUDDANNELSER

EFTERUDDANNELSER online - efterår 2024 

Online efteruddannelse - introduktion til mentalisering

Ønsker du en introduktion til grundbegreberne i mentalisering og en introduktion til de forskellige felter, hvor mentalisering kan anvendes? På denne online efteruddannelse “Introduktion til mentalisering” vil du blive præsenteret for centrale modeller og praksis inden for mentalisering og mentaliseringsbaseret behandling med primært fokus på børn.
Læs mere her

MENTALISERINGSBASEREDE PSYKOEDUKATIVE GRUPPEFORLØB

Et kort undervisningsforløb med fokus på mentaliseringsbaserede psykoedukative gruppeforløb for unge og forældre. Efteruddannelsen foregår en dag fysisk og resten gennem online selvstudie.
LÆS MERE HER