Plakater fra center for mentalisering

Det er muligt at købe plakater fra Center for Mentalisering.

Plakaterne er målrettet institutioner og behandlingsafdelinger, hvor man ønsker at understøtte undervisning og læsning visuelt med plakater af de mest centrale modeller fra Mentaliseringsguiden.

Nedenfor ses en oversigt over de forskellige plakater, hvor du også kan læse mere om deres indhold. Du kan bestille en eller flere plakater ved at klikke på nedenstående knap: 

Plakaterne findes i to størrelser:

  • 30 x 45 cm (svarer næsten til A3) – 100 kr. 
  • 40 x 60 cm (svarer næsten til A2) – 150 kr. 

Prisen er eksklusiv forsendelse på 39,99 kr. for levering til arbejdsplads.

Priserne er eksklusiv moms.

PLAKAT 1

Mentalisering i mødet med unge. Plakaten indeholder de mest centrale modeller om mentalisering – mentalisering og mentaliseringssvigt samt ÅBENT og RAM-modellen.

PLAKAT 2

Mentalisering i mødet med unge – traumer og udviklingstraumer. Plakaten indeholder centrale modeller om traumereaktioner – traume-efterreaktioner, den tredelte hjerne, kamp-flugt-frys og opbyg-evner-skemaet.

PLAKAT 3

Mentalisering i mødet med unge – Mentaliseringsguiden. Plakaten indeholder centrale modeller fra Mentaliseringsguiden – tilknytningsmønstre, geniscensættelse og psykoedukation.

PLAKAT 4

Mentalisering i mødet med unge – redskaber. Plakaten indeholder specifikke værktøjer til at arbejde med unge og voksne – interventionsspekret, STORM-modellen, sikkerhed og kriseplan.

PLAKAT 5

Mentalisering i organisationen. Plakaten indeholder modeller, som er særligt relevant ved arbejdet med mentalisering i organisationer – mentaliserende miljø, præ-mentaliserende teams og negativ kapacitet.

PLAKAT 6

Mentalisering i ledelse og samarbejde. Plakaten indeholder modeller, som er særligt relevant ved arbejdet med mentalisering i ledelse og samarbejde

PLAKAT 7

Mentalisering i skolen. Plakaten er en ud af to plakater om mentalisering i skolen. Plakaten indeholder grundmodellerne til mentalisering i skolen. Det er oplagt at hænge plakaten op i klasseværelset eller på lærerværelset.

PLAKAT 8

Den anden plakat om "Mentalisering i skolen". Plakaten indeholder modeller, der relaterer sig til at skabe inkluderende fælleskaber og trygge og mobbefrie klassekulturer. Det er oplagt at hænge plakaten op i klasseværelset.

PLAKAT – ADHD

Ved at trykke på plakaten kan du frit downloade denne plakat med forskellige små figurer, der kan være med til at beskrive, hvordan det kan føles at have ADHD. Alternativt kan du også få den printet på flot plakatpapir via. knappen “køb plakater her” øverst på siden.