KURSUSDAGE

Er I en virksomhed eller organisation, der arbejder med udsatte børn, unge eller voksne?

Center for Mentalisering tilbyder kurser og undervisning (herunder også online-undervisning) til organisationer, som ønsker at implementere værktøjer fra en mentaliseringsbaseret tilgang i deres arbejde. På siden her fremgår de kategorier, som vi aktuelt tilbyder kurser i. Det er muligt at tilrettelægge undervisningsforløb tilpasset netop jeres organisation og målgruppe. Vi har erfaring med mange forskellige organisationer i både kommunalt, regionalt og privat regi, og på tværs af fagligheder – herunder sygeplejersker, pædagoger, læger, psykologer, plejepersonale, lærere, socialrådgivere. 

Kursusdagene foregår over hele landet, så vi kommer gerne ud til jer. Alle dage indeholder en kombination af undervisning øvelser, cases og videoklip –  men kan ligeledes tilpasses efter jeres behov. Kursusdage tilbydes enkeltvis, eller de kan sammensættes. 

Ønsker I tilbud på et forløb eller har ønsker til undervisning i andre emner end nedenstående, bedes I rette henvendelse til kontakt@centerformentalisering.dk.

Vi tilbyder desuden efteruddannelser i København og Aarhus. Læs mere om vores efteruddannelser her. 

Praktisk information

Alle kursusdage varer fra kl. 09.00-15.00. Kursusdage afholdes lokalt hos jer.

Online kursusdag

Vi tilbyder nu også online kursusdage skræddersyede til netop jeres behov. Send en email til sofiesvane@centerformentalisering.dk for at  høre mere. Herunder kan du også læse mere om vores online kursusdag, der er henvendt til plejefamilier.