Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

175 kr.

børn i familier med vedvarende systematisk vold

I kurset vil du blive indført i, hvad der definerer vedvarende systematisk vold samt, hvordan barnet oplever den vedvarende systematiske vold mellem forældrene. 

Opmærksomheden samler sig om barnets oplevelse i at være en del af en familiedynamik, hvor der foregår vedvarende voldelige hændelser. I løbet af kurset vil du få viden om, hvad den vedvarende systematiske vold har af konsekvenser for forældreskabet – både for den der udøver og den udsatte – og hvordan dette påvirker børnene parforholdet.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Viden om forskellen på vedvarende systematisk vold og situationel vold i familien. 

  • Særlig viden om, hvordan det er at være barn i familier med vedvarende systematisk vold. 

  • Viden om, hvad vedvarende systematisk vold betyder for forældreskabet, herunder hvordan systematisk vold påvirker både udøvers og udsattes forældreskab.

  • Viden om, hvordan det opleves for børn når volden fortsætter i den skilte familie. 

Kurset henvender sig blandt andet til pårørende, pædagoger, psykologer og socialrådgivere.

Varighed: 1 time og 8 min. 

Underviser: Janne Østergaard Hagelquist og Mette Mørk Nielsen.

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.