Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

Børns leg og vilde lege

Pris: 150 kr. (Prisen gælder den første måned, herefter er prisen 175 kr.) 

I dette videokursus giver Janne Østergaard Hagelquist dig blandt andet indblik i, hvad leg er, hvorfor børn leger mindre i dag sammenlignet med tidligere, samt hvilke negative konsekvenser dette kan have for børn.

I kurset er der endvidere fokus på betydningen af børns tilknytningsmønstre for leg, samt hvorledes man kan understøtte børns leg. 

I løbet af kurset vil du ligeledes få viden om vild leg, og hvordan man kan hjælpe traumatiserede børn med at lære at lege vilde lege.

Ønsker du at kunne vælge frit mellem mere end 50 forskellige videokurser? Så kan du i stedet købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Viden om hvad leg er, og hvorfor leg er så vigtig for børns udvikling samt trivsel

  • Forståelse for betydningen af svære livsomstændigheder i forhold til børns leg 

  • Viden om sammenhængen mellem leg og læring samt udvikling 

  • Indføring i hvad børns tilknytningsmønstre betyder for deres leg, og hvordan bevidsthed om barnets tilknytningsmønstre kan være med til at forstå og støtte det enkelte barns leg 

  • Viden om hvordan man kan understøtte børns leg i de overordnede rammer inden for dagtilbud

  • Kendskab til hvordan man kan gå foran, ved siden af og bag ved børns leg 

  • Ideer til hvordan man understøtter børns legeevner

  • En gennemgang af hvad vilde lege er, og hvilken positiv betydning vilde lege har for barnet

  • Kendskab til vilde leg i forhold til  børn med traumer

  • Konkrete ideer til hvordan man kan understøtte vilde lege

Kurset henvender sig til pædagoger, socialrådgivere, psykologer, terapeuter, forældre, plejeforældre og alle andre, der er i tæt kontakt med børn.

Varighed: 44 minutter

Underviser: Janne Østergaard Hagelquist 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.