Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

borderline personlighedsforstyrrelse

175 kr.

i dette videokursus vil du få viden om, hvad borderline personlighedsforstyrrelse er samt, hvilke symptomer, der er karakteristisk for personlighedsforstyrrelsen.

Hertil præsenteres der nogle udbredte årsager til udvikling af borderline og mulige udviklingsmuligheder for mennesker med borderline personlighedsforstyrrelse.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om, hvordan borderlinediagnosen både kan være stigmatiserende, men også kan bruges til forskning og være meningsgivende for den enkelte.

  • Viden om borderline i et historisk perspektiv.

  • Viden om, hvordan man kan forstå borderlinediagnosen.

  • Årsager til borderline.

  • Perspektiver på de  mange nye udviklingsmuligheder for mennesker med borderlinediagnosen.

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med unge og voksne, der har borderlinediagnosen. Det henvender sig også til den borderline ramte selv. 

Underviser:
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Psykoterapeut Mette Mørk Nielsen 

Varighed: 1 t. og 8 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger: 

“Super flot video. Jeg bliver ved med at blive overrasket over, hvor meget viden man kan få på bare 1 time. Mega godt præsenteret, nuanceret – i gør det komplekse lidt mere jordnært og tilgængeligt”. 
 
“Tusind tak for endnu et fantastisk videokursus. Jeg synes, at det er super godt bygget op – fedt med det historiske perspektiv. Jeg lærte rigtig meget – særligt i forhold til alle de forskellige nuancer der ligger i diagnosen 🙂 “
 
 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.