Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

dissociation

175 kr.

i dette videokursus vil du få viden om, hvad dissociation er, hvad der kendetegner dissociation og hvilke faktorer, der kan spille ind i forhold til at udvikle dissociative symptomer. 

Videokurset har også fokus på, hvordan især traumer kan have indvirken på udviklingen af dissociation. Hertil får du viden om at møde borgere med dissociative symptomer og praksisorienterede værktøjer, der kan anvendes i mødet med mennesker med dissociation.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Forståelse for hvad dissociation er.

  • Viden om funktionen af dissociationen. 

  • Indblik i hvordan dissociation kommer til udtryk.

  • Information om hvad baggrunden for at udvikle dissociative symptomer kan være.

  • Viden om, hvordan traumer og dissociation hænger sammen.

  • Viden om, hvordan man møder og behandler mennesker, der er forpinte af dissociative tilstande.

Kurset henvender sig til fagpersoner eller pårørende, der møder unge og voksne med dissociation – blandt andet psykologer, psykiatere, læger, sygeplejersker, lærere, pædagoger og socialrådgivere eller pårørende. 

Underviser:
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og psykolog, Marie Skaalum Bloch. 

Varighed: 1 t og 9 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.