Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

dyssocial personlighedsforstyrrelse

175 kr.

Dette videokursus samler viden, erfaring og støtte til at forstå og behandle mennesker, der lider af dyssocial personlighedsforstyrrelse.

Arbejdet med mennesker, der lider af psykopati og/eller dyssocial personlighedsforstyrrelse sætter intense følelser igang og kan give anledning til, at man taber sin nysgerrighed og lyst til mentalisering. 

I arbejdet med dyssocial personlighedsforstyrrelse er der behov for at kunne bevare sin tænkning og en ikke-dømmende holdning uden selv at blive ramt eller fremstå naiv i mødet med det empatiforstyrrede menneske. Alt dette lærer du nærmere om i dette videokursus.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Forståelse for hvad det vil sige at have en personlighedsforstyrrelse.

  • Viden om, hvad dyssocial personlighedsforstyrrelse er for en diagnose.

  • Forståelse for, hvordan og hvorfor mennesker udvikler dyssocial personlighedstruktur.

  • Forståelse for sammenhængen mellem temperament, traumer og barndomserfaring og udvikling af dyssocial personlighedsforstyrrelse.

  • Indblik i sammenhængen mellem angst,  spændingsøgende adfærd og skam og skyld hos mennesker med  dyssocial personlighedsforstyrrelse.

  • Viden om, hvordan man undgår at børn og unge udvikler dyssocial personlighedsforstyrrelse og hvordan man vender en negativ udvikling.

  • Viden om, hvordan man arbejder med voksne, der har dyssocial personlighedsforstyrrelse.

Kurset henvender sig blandt andet til pårørende, læger, sygeplejersker, pædagoger, psykologer, socialrådgivere og alle andre, der møder mennesker, der har en dyssocial personlighedsforstyrrelse eller risiko for at udvikle en. 

Underviser:
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Psykolog, Marie Skaalum Bloch. 

Varighed: 1 t. og 9 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger: 

“Helt overordnet så oplever jeg, at I på fornemste vis formår at holde balancen mellem ikke at glamourisere eller dæmonisere personer med dyssocial personlighedsforstyrrelse. I kommer så fint ind bag ved den dyssociale adfærd med nysgerrighed og realistisk skepsis, og giver mange fine bud på, hvilke modtræk man kan arbejde.  Og ikke mindst, så giver I også gode råd til, hvordan man i mødet med dyssociale kan passe på sig selv.
 Der er så megen fin viden om, hvordan vi kan forebygge at børn og unge udvikler dyssocial adfærd og personlighed”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.