Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

Forældre til teenagere - med sheila Redfern

Pris: 175 kr. 

Vil du forstå dig selv og din teenagere bedre? Så er dette videokursus noget for dig. 

I dette videokursus har du muligheden for at høre den anerkendte psykolog Sheila Redfern fra Anna Freud centeret fortælle om teenagere. Dette gør hun med udgangspunkt i hendes helt nye bog: How do you hug a Cactus? Reflective Parenting with Teenagers in Mind. 

Sheila har blandt andet udviklet sin egen model Reflective Parenting til at understøtte mentaliserende forældreskab, hvilket du kan høre mere om i videokurset. 

Ønsker du at kunne vælge frit mellem mere end 50 forskellige videokurser? Så kan du i stedet købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Forståelse for Reflective Parenting: Lære om tilgangen og dens betydning for forældre-teenager-forholdet.

  • Viden om de udviklingsændringer, der er i teenageårene.

  • Forståelse for teenageres risikoadfærd 

  • Hjælp og rådgivning til at forstå adfærd som almindelighed hos teenagere; fx. at lyve for forældre, det store behov for at passe ind samt angsten for at falde uden for fællesskabet.

  • Indblik i betydningen af at mentalisere sig selv og egen historie som forældre. 

  • Konkrete strategier til at forbedre kommunikationen og styrke båndet til din teenager.

  • Viden om hvordan principperne i Reflective Parenting og mentalisering er med til at forme forholdet til dit barn ind i voksenlivet.

Kurset henvender sig til forældre, pædagoger, socialrådgivere, psykologer, terapeuter og alle andre, der er i tæt kontakt med teenagere.

Varighed: 41 minutter

Underviser: Janne Østergaard Hagelquist og Sheila Redfern

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.