Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

Forældresamarbejde i dagtilbud og skole

Pris: 175 kr. 

I dette videokursus udforsker vi udfordringerne i samarbejdet med forældre i dagtilbud og skole og sætter fokus på både de komplekse relationer med forældre i udsatte positioner og de særlige dynamikker med moderne og (markante) forældre

Vi giver dig konkrete ideer og værktøjer til at genopbygge et solidt samarbejde når du står over for udfordringer i forældresamarbejdet  og du introduceres blandt andet til modellen “STORM for forældre”. 

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
 • Viden om hvordan forældresamarbejde har udviklet sig gennem tiden og om hvorfor forældresamarbejde er vigtigt.

 • Beskrivelse af udfordringer i forældresamarbejde.

 • Viden om udfordringer i samarbejdet med forældre i udsatte positioner.

 • Viden om udfordringer i samarbejdet med moderne (markante) forældre.

 • Konkrete ideer og værktøjer til hvordan man kan arbejde med at opbygge et godt samarbejde når dette er blevet udfordret.

 • Introduktion til “STORM for forældre” – en struktureret model til forældresamarbejde:

  • Sikkerhed – herunder “sikkerhed temaer” for forældre og fortløbende arbejde med tillidsopbygning.

    

  • Tænk traumer og belastninger – herunder viden om, hvordan forældres aktuelle livsomstændigheder kan påvirke deres mentaliseringsevne og dermed samarbejdet og hvordan man som professionel kan forstå og arbejde med dette.

    

  • Opbyg udviklende samarbejde – forståelse for hvad samarbejde er og hvordan det opbygges –  herunder konkrete modeller til at skabe fælles mål og arbejde med konflikter.

    

  • Ressourcer – ideer til at få øje på ressourcer hos forældre når samarbejdet er blevet sært

    

  • Mentalisering – mentaliseringsværktøjer til at arbejde mentaliserende med forældresamarbejde. 

Kurset henvender sig til lærere pædagoger, psykologer socialrådgivere og alle andre fagfolk, der arbejder sammen med forældre. 

Varighed: 1 time 

Underviser: Janne Østergaard Hagelquist og Line Sangild Thimmer

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.