Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

forebyggelse og forståelse af selvmord og selvmordsforsøg

175 kr.

I dette kursus sættes der fokus på selvmord og forebyggelse af at borgere begår selvmord. Her undervises der i de bagvedliggende dynamikker, der er på spil for borgere, der er i risiko for at tage deres eget liv. hvordan man som fagperson typisk reagerer, når en borger begår selvmord.

Videokurset giver en gennemående guide til, hvordan du som fagperson kan lave den rette risikovurdering samt konkrete idéer til forebyggelse.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om omfanget af selvmord i Danmark og Grønland.

  • Menneskers stærkeste instinkt er at sikre egen overlevelse – så hvad får mennesker til at overvinde dette instinkt?

  • Gennemgang af dynamikkerner bag selvmord – herunder planlægning, at føle sig som en byrde og manglende oplevelse af at høre til.

  • Risikovurdering 

  • Mentalisering i mødet  med selvmordstruede.
     
  • Ideer til at arbejde forebyggende med selvmordstruede. 

Kurset henvender sig til socialrådgivere, pædagoger, kontaktpersoner, psykologer, plejeforældre, lærere, social og sundhedsassistenter, sygeplejersker og andre fagprofesionelle, der arbejder med mennesker, der har overvejelser om at tage deres eget liv. 

Underviser: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist 

Varighed: 1 time. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.