Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

hjemløshed, traumer og mentalisering

175 kr.

Mere end 6500 danskere lever som hjemløse. Mange af dem, der ender i hjemløshed har traumer, omsorgssvigt og kontinuerlig modgang i bagagen. For at kvalificere hjælpen til de hjemløse, er det derfor vigtigt at have en forståelse for traumer samt viden om, hvordan man kan benytte mentaliseringsbaserede værktøjer i arbejdet med hjemløse, som du får viden om i dette videokursus.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder)

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Et kort overblik over hovedbegreber og tal i forhold til hjemløshed.
     
  • Viden om sammenhængen mellem hjemløshed og traumer.
     
  • Forståelse for, hvordan man kan arbejde med hjemløse.

  • Beskrivelse af sammenhængen mellem recovery og mentalisering.

  • Viden om, hvordan man kan arbejde med hjemløse ud fra en traumeinformeret tilgang.

  • Viden om, hvordan man kan bruge ÅBENT sind og  STORM-modellen i arbejdet med hjemløse 

Kurset henvender sig til socialrådgiver psykologer, kontaktpersoner, gademedarbejdere, frivillige organisationer, pædagoger og andre professionelle, der møder hjemløse. 

Underviser: Psykolog, Janne Østergaard, Psykolog, Susanna de Lima og lektor i arbejdet med socialt udsatte, Charlotte Vange Løvstad. 

Varighed:  53 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger på videokurset: 

“Et både vigtigt, informativt, dynamisk og rigtigt godt videokursus. En gave til kommuner og medarbejdere, som kan nuancere og informere deres arbejde med hjemløse”

“Igen et rigtig godt videokursus, hvor der er en rigtig god dynamik mellem jer. Må indrømme, at jeg inden jeg så kurset undrede mig over, hvad der kunne siges om dette emne. Dette er gjort helt til skamme. Det er SÅ vigtig og lærerigt”

 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.