Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

Idræt, mentalisering og unge - idrættens forudsigelige katastrofer

Pris: 150 kr. (Prisen gælder den første måned, herefter er prisen 175 kr.) 

I videokurset gives psykologiske og idrætsfaglige forklaringer på, hvorfor idrættens foreningsliv taber så mange unge i teenagerperioden. Unges naturlige udviklingsprocesser og skiftende prioriteringer fra barn til ung møder idrættens kultur og dynamik mod at selektere, vinde og skærpe kravene. I den proces mister mange idrætsmiljøer mening og værdi for mange unge mennesker. 

Ud over det længere videokursus, får du desuden også et kort videokursus med, som kan bruges på personalemøder som udgangspunkt for fælles refleksion.

I videokurset får du fornøjelsen af at møde Henrik H. Brandt, som er daglig leder af IdrætsPlatformen Danmark og selvstændig konsulent i Idrættens Konsulenthus samt administrativ leder og ungdomstræner i Jyllands største fodboldklub, IF Lyseng Fodbold. Som journalist og tidligere direktør for Idrættens Analyseinstitut har Henrik H. Brandt en dyb indsigt i Idrættens kulturer og tendenser. 

Ønsker du at kunne vælge frit mellem mere end 50 forskellige videokurser? Så kan du i stedet købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Viden om “idrættens forudsigelige katastrofer”, herunder hvorfor der er så stort et frafald i foreningsidræt blandt unge gennem deres teenagerår 
  • Indblik i sammenhængen mellem fællesskaber, idræt og den mentale trivsel 
  • Viden om idrættens indgroede kulturer 
  • Refleksioner over, hvorfor og hvordan mentalisering kan være meningsfuldt i arbejdet med unge inden for idrætsmiløjer 
  • Indføring i teenagerperiodens betydning for frafald og et kig på mulige forklaringer allerede i tilrettelæggelsen af børneårenenes idrætsmiljøer 

  • Konkrete ideer til hvordan man skaber bedre ungdomsmiljøer inden for idræt i forhold til teenagere og unge 

Kurset henvender sig til lærere pædagoger, psykologer, socialrådgivere og alle andre fagfolk, der arbejder med unge. 

Varighed: 48 min + 10 minutters ekstra videokursus til brug på personalemøder til fællesrefleksion. 

Underviser: Janne Østergaard Hagelquist og Henrik H. Brandt 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.