Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

impostorfænomenet - selvtillid og selvværd

175 kr.

I dette videokursus får du viden om det udbredte men ofte gemte eller skambetonede impostorfænomen. Hertil tages der fat på forklaringer af selvtillid, selvværd og disses indvirken på impostorfænomenet. 

Kurset giver også en række råd og praksisværktøjer til at arbejde med impostorfænomenet gennem mentaliseringsbaserede tilgange. 

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om, hvad impostor-fænomenet er.

  • Kendskab til forskellen på selvværd, selvtillid og impostor-fænomenet.

  • Indblik i, hvordan impostor-fæmomenet og lavt selvværd kan ses i forhold til dét at være udsat eller opvokset med udviklingsmæssige traumer.

  • Forståelse for udviklingen af impostor-fænomenet. 

  • Indsigt i, hvilken adfærd der forstærker og vedligeholder impostor-fænomenet. 

  • Viden om, hvordan selvværd udvikles. 

  • Kurset afsluttes med en lang række idéer til, hvordan man hjælper mennesker med tilbøjelighed til impostor-fænomenet eller med lavt selvværd – der er både ideer til den profesionelle og den der selv er udfordret af perfektionisme.

Kurset henvender sig blandt andet til psykologer, socialrådgivere, uddannelsesvejledere, pædagoger, skolelærere samt mennesker, der selv er udfordret af impostor-fænomenet.

Varighed: 1 t. og 2 min

Undervisere: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Stud.cand.psych. med speciale i imposter-fænomenet, Katja Sandberg . 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

 Tilbagemeldinger

“Sikke da et super godt, mega relevant og spændende videokursus, I har lavet. I får på en enkelt, fin og levende måde klargjort imposter-fænomenet og tydeliggjort relevansen af det for os alle.”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.