Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

Mentalisering i mødet med døende og deres pårørende

Pris: 175 kr.

Vi kan ikke undgå at blive konfronteret med døden på et tidspunkt i livet. At have viden om den sidste tid og dødens processer kan derfor være hjælpsomt  for at forholde sig til de eksistentielle temaer og intense følelser, der uafværgeligt vil opstå. 

I dette videokursus giver Janne Østergaard Hagelquist og Mette Bak Gundersen dig blandt andet indblik i, hvad “sidste hjælp” er i modsætning til første hjælp, samt en forståelse for de psykologiske, sociale, fysiske og eksistentielle/åndelige processer, der foregår i den sidste tid for den døende og de pårørende. 

Ønsker du at kunne vælge frit mellem mere end 50 forskellige videokurser? Så kan du i stedet købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Hvad  “sidste hjælp” er i modsætning til første hjælp

  • Forståelse for de psykologiske, sociale, fysiske og eksistentielle/åndelige processer, der foregår i den sidste tid både for den døende og de pårørende

  • Viden om normale sorgreaktioner forud for et dødsfald

  • Kendskab til begrebet ventesorg, både i forhold til pårørende og døende

  • Refleksioner over betydningen af ens eget forhold til døden i mødet med døende eller pårørende til døende 

Kurset henvender sig til sygeplejersker, SOSU assistenter og SOSU hjælpere, socialrådgivere og læger samt alle andre, der er tæt på mennesker, der er døende 

Varighed: 1 time og 15 minutter

Underviser: Janne Østergaard Hagelquist og Mette Bak Gundersen

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.