Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

mentalisering og ældre mennesker

175 kr.

I dette kursus gennemgås gerontopsykologien med et fokus på, hvad alderdommen betyder i forhold til mentalisering, følelser og udvikling. Hertil gennemgås det, hvorfor mentaliseringsteorien er vigtig i forhold til ældre samt om mentaliserende arbejde med ældre borgere.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om, hvorfor mentaliseringsteorien er så vigtig i forhold til ældre.

  • Beskrivelser af normalpsykologi og psykopatologi i alderdommen.

  • En gennemgang af gerontopsykologi med fokus på hvad alderdommen betyder i forhold til mentalisering, følelser og personlighed.

  • Indblik i, hvor de komplekse udfordringer, der er i det professionelle arbejde med ældre.

  • Forståelse for hvordan det at forholde sig til aldring, tab, sygdom og død aktivere eksistentielle temaer i os alle.

  • Indsigt i, betydningen af individuelt at være sig bevidst om hvad disse temaer gør ved os.

  • Viden om, hvordan arbejdet med ældre kan føre til mentaliseringssvigt og hvor let det er at lande i strategier præget af magt eller afmagt.
  • Kurset afsluttes med en lang række praksisredskaber til det professionelle møde med ældre

Kurset henvender sig blandt andet til, SOSU hjælpere, SOSU assistenter, fysioterapeuter, pædagogiske assistenter, psykologer, socialrådgivere, ledere samt alle mennesker, der optaget af alderdommen som udviklingspsykologisk periode. 

Varighed: 1 t. og 1 min

Undervisere: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist.

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

 Tilbagemeldinger

“Praksisnært og alligevel mættet med viden om gerontopsykologi og mentalisering. Kan godt lide den måde, hvorpå Janne både kommer ind på normale – og særlige temaer for udviklingsperioden. TAK!”

 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.