Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

mentalisering og egenomsorg i en presset tid

175 kr.

I dette videokursus får du en kort introduktion til den mentaliseringsbaserede tilgang samt viden om krisepsykologi, der kan anvendes i forbindelse med egenomsorg i en presset tid. 

Derudover får du en indføring i Compassion Focused Therapy med en efterfølgende undervisning i mindfulness og en afsluttende øvelse, der kan være behjælpelig til at tage vare på sig selv og få ro i sindet.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder)

Se et kort uddrag af videokurset her

  • En kort introduktion til mentalisering og viden om, hvordan man kan tænke egenomsorg i forhold til mentaliseringsteorien og mentaliseringssvigt.

  • Viden om krisepsykologi med henblik på de udfordringer, der er i spil i en krise som coronakrisen. 

  • Viden om, hvordan samfundssind hænger sammen med mentalisering.

  • En indføring I Compassion Focused-tilgangen, herunder en introduktion til de tre følelsesregulerende systemer. 

  • Undervisning i mindfulness, samt konkrete ideer til, hvordan man i praksis kan bruge mindfullnessøvelser til at tage vare på sig selv i en presset tid, samt gennemgang af en konkret mindfulness øvelse.

Kurset henvender sig blandt andet til forældre og  profesionelle, der arbejder med omsorg og sundhed, men kan bruges til alle voksne der i perioder føler sig pressede.

Underviser:
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og psykolog Susanna De Lima

Varighed: 1 time og 9 minutter + 10 minutters mindfulnessøvelse

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger på dette videokursus: 

”Det var skønt at høre professionelle sætte ord på ens egen hverdag med eksempler, historier og fakta. Jeg nød at lytte til det, og det vakte mange tanker hos mig selv. Jeg følte mig “set” af de to psykologer, selv om jeg jo ikke havde mødt dem.”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.