Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

Mentalisering som redskab til at modarbejde forråelse i relationsarbejde

Pris: 150 kr. (Prisen gælder den første måned, herefter er prisen 175 kr.) 

Ønsker du at få nye perspektiver på begreberne forråelse, omsorgstræthed og vedvarende mentaliseringssvigt i arbejdet med udsatte? Så er videokurset måske noget for dig. Kurset giver dig viden om hvordan du kan bruge STORM modellen som professionel – både på individ-, gruppe-, ledelse- og organisationsniveau.

Ud over det længere videokursus, får du desuden også et kort videokursus med, som kan bruges på personalemøder som udgangspunkt for fælles refleksion.

Ønsker du at kunne vælge frit mellem mere end 50 forskellige videokurser? Så kan du i stedet købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
  • Viden der giver dig kendskab til forråelse, omsorgstræthed og vedvarende mentaliseringssvigt i arbejdet med udsatte
  • Viden om IGLO modellens forskellige niveauers rolle ved vedvarende mentaliseringssvigt – det vil sige Individ, Gruppe, Ledelse og Organisationens rolle i vedvarende mentaliseringssvigt
  • Viden om STORM for professionelle
  • Redskaber til at fastholde mentalisering når den er udfordret.
  • Konkrete ideer til hvordan man arbejder med at fastholde mentalisering og undgå skam og forråelses i forhold til Individ, Gruppe, Ledelse, Organisation. 

Kurset henvender sig til lærere pædagoger, psykologer socialrådgivere og alle andre fagfolk, der arbejder med udsatte. 

Varighed: 45 min + 10 minutters ekstra videokursus til brug på personalemøder til fællesrefleksion. 

Underviser: Janne Østergaard Hagelquist. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.