Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

mentalisering i samspillet med mindre børn

175 kr.

I dette videokursus får du viden om, hvordan man kan anvende mentalisering sammen med børn i alderen 0-6 år. Den mentaliseringsbaserede tilgang til mindre børn er medvirkende til at fremme trygge rammer og styrke tilknytningsmønstre.

Hertil følger også en forklaring af at kunne regulere sit eget indre og egne følelser undervejs i samspillet og undervejs i eventuelle opståede konflikter.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Forståelse for, hvordan man kan anvende mentaliseringsbegrebet i samspillet med mindre børn. 

  • Kendskab til udviklingsfremmende samspil. 

  • Viden om tilknytningsmønstre hos mindre børn og hvordan man fremmer tryg tilknytning. 

  • Viden om, hvordan omsorgspersoner bliver en autoritet som barnet har lyst til at lære af. 

  • Viden om egen regulering og afledning. 

  • Kendskab til mentaliseringsværktøjskassen – en værktøjskasse med redskaber til at lære at forstå sig selv, støtte læring og udvikling samt forså baggrund for adfærd. 

  • Forståelse for, hvordan man reparerer efter konflikter. 

Kurset henvender sig til personer, der har en omsorgsrolle for børn mellem 0 og 6 år – herunder forældre, pædagoger og plejeforældre. 

Undervisere: 
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Psykolog, Line Sangild Timmer

Varighed: 1 time og 13 minutter

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemelding videokurset:


“Sikke et fint og inspirerende videokursus med mange rigtig gode eksempler fra de små børns og deres forældres/pædagogers verden, til at illustrere teorien, som på den måde blev levende, nærværende og konkret anvendelig”. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.