Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

når borgere begår selvmord

175 kr.

I dette kursus sættes der fokus på, hvordan man som fagperson typisk reagerer, når en borger begår selvmord. Videokurset kommer bl.a. omkring almindelige reaktioner, der ofte ses hos hjælperen, som den dobbelte sorg og følelsen af at have svigtet. 

Derudover giver kurset forslag til, hvordan man som leder og medarbejder kan give støtte og håndtere situationen på bedst mulig vis. 

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om typiske reaktioner for hjælpere når borgere tager deres eget liv.

  • En kort gennemgang af dansk forskning på området omkring efterladte fagpersoner.

  • Beskrivelser af en dobbelt sorg og dobbelt svigt i forbindelse med borgere/patienters selvmord. 

  • Indblik i, hvornår, hvordan og til hvem voksne fortæller om hemmeligheden. 

  • Beskrivelse af udviklingspotentialet og faglige spor efter krisen.

  • Forståelse for, hvordan man heler hjælperen akut og på sigt. 

Kurset henvender sig blandt andet til læger, sygeplejersker, kontaktpersoner, fysioterapeuter, pædagoger, psykologer socialrådgivere, plejefamilier og ledere som vil støtte medarbejdere som mister borgere til selvmord. 

Underviser: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og psykolog, Marie Skaalom Bloch. 

Varighed: 1 time. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.