Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

narcissistisk personlighedsforstyrrelse

175 kr.

i dette videokursus vil du få viden om, hvad en narcissistisk personlighedsforstyrrelse er, hvad der kendetegner narcissisme og hvilke faktorer, der kan spille ind i forhold til at udvikle narcissistiske symptomer. 

Videokurset har også fokus på, hvordan opvæksten og traumer kan have indvirken på udviklingen af narcissisme. Hertil får du viden om at møde borgere med narcissistiske symptomer og praksisorienterede værktøjer, der kan anvendes i mødet med mennesker med narcissistisk personlighedsforstyrrelse.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Forståelse for, hvad det vil sige at have en personlighedsforstyrrelse.

  • En kort gennemgang af de forskellige personlighedsforstyrrelser.

  • Viden om, hvad narcissistisk personlighedsforstyrrelse er for en diagnose.

  • Forståelse for sammenhængen mellem opvækst, traumer og udvikling af narcissistisk personlighedsstruktur.

  • Viden om, hvordan man arbejder med mennesker med narcissistisk personlighedsforstyrrelse.

  • Løgne hos mennesker med narcissistisk personlighedsforstyrrelse.

Kurset henvender sig blandt andet til, læger, sygeplejerskeder, pædagoger, psykologer, socialrådgivere og alle andre, der møder mennesker, der har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse eller risiko for at udvikle en. 

Underviser:
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Psykolog, Marie Skaalum Bloch. 

Varighed: 1 t. og 10 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger: 

“Det er første gang, at jeg hører om narcissisme uden at der udelukkende er fokus på adfærd og uden devaluering. Jeg synes at videokurset er højaktuelt og super anvendeligt for enhver behandler og i det hele taget for fagprofessionelle, der har at gøre med denne type borger”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.