Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

obsessiv kompulsiv lidelse - ocd

175 kr.

Tvangstanker og tvangshandlinger er en stor belastning for den ramte og opleves ofte meget skamfuldt. Det kan endvidere være svært for dem, der er omkring et barn eller en voksen med OCD  at forstå symptomerne og ikke mindst, hvordan man skal reagere for bedst at støtte og hjælpe.

Kurset fungerer som en grundlæggende indføring i, hvad tvangstanker og -handlinger er, og hvilken funktion de tjener hos de mennesker, der er ramt af OCD. 

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Overblik over diagnosen OCD og kendskab til omfanget.

  • Viden om, hvad tvangstanker og tvangshandlinger er – typer og funktion.

  • Forklaret sammenhængen mellem mentalisering og OCD.

  • Forståelse for, hvordan OCD opleves og udtrykkes hos børn og unge.

  • Kendskab til mentaliseringsbaseret behandling af OCD.

  • Viden om inddragelse af pårørende og netværk.

  • Centrale behandlingselementer i behandling af OCD.

Kurset henvender sig til alle, der møder unge og voksne med OCD – blandt andet psykologer, psykiatere, læger, sygeplejersker, lærere, pædagoger, plejeforældre og socialrådgivere.

Undervisere
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og psykolog, Marie Skaalum Bloch.

Varighed: 1 t og 9 min

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.