Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

parforhold og mentalisering i kriser

175 kr.

I dette videokursus får du viden om det at være i et parforhold i krisetid, samt hvordan mentaliseringsbaserede tilgange kan være medvirkende til at bygge bro og skabe gode rammer. 

Hertil præsenteres tilknytningsmønstres betydning for dynamikkerne i parforholdet og konkrete redskaber til at skabe et sundt parforhold.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om parforhold og mentalisering i kriser

  • Parforholdsudfordringer i tæt samvær som under COVID-19

  • Indførsel i tilknytningsmønstre i parforholdet.
    Få del i psykolog og parterapeut Lone Algot Jeppeses store praksiserfaring fra arbejdet med par.

  • Klassiske fælder og situationer i parforholdet som dæmondialoger, protestpolka, broen, mødet og rummet.

  • Konkrete praksisværktøjer til at passe på parforholdet.

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på en mentaliserende tilgang i parforhold.

Undervisere: Psykolog Janne Østergaard Hagelquist og pyskolog Lone Algot Jeppesens

Varighed: 1 time og 6 minutter 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger på dette videokursus: 

Sikke en fin video om par. Den er bestemt lige så god som de to andre videoer I har lavet. Jeg har kun positive ting at sige. Synes at alle tre er spækket med god og relevant viden serveret på en skøn og vedkommende måde. Man kan ikke andet end blive helt varm indeni”

“Indholdet er super spændende og lærerigt – selvom jeg er godt gift og garvet i parforhold, kriser og reparationer, så var der flere gode remindere og fine billeder på, hvordan mønstre udspiller sig. Elsker især jeres fine metaforer og billeder på udfordringer og mønstre i parforholdet – Dæmondialog, protest polka, søen og fodboldbanen. Og ikke mindst jeres skarpe og fine måder at forklare misforståelser på” 

“Meget fin og informativ video, der gav ny viden til både at kigge indad og til at forstå, hvorfor det nogle gange kikser mellem min kæreste og jeg. Den bragte både smil og et par erkendelser frem.”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.