Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

skam og tilknytning

175 kr.

i dette videokursus vil du få viden om, hvad der definerer og udgør skam. Hertil hvordan skam hænger sammen med og er adskilt fra andre følelser som skyld og stolthed.

Hertil præsenteres måder at arbejde med skam på, der kan skabe trygge og støttende rammer for at skabe god tilknytning for borgere tynget af skam.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om, hvordan man definerer skam.

  • Du vil få beskrevet, hvordan skam adskiller sig fra andre selvbevidste følelser som skyld, stolthed og hybris. 

  • Du vil lære, hvordan skam kommer til udtryk i forhold til de forskellige tilknytningsmønstre.

  • Få beskrevet, hvordan forsvar mod skam ser ud.

  • Få viden om, hvordan skam kommer til udtryk i mødet med professionelle.

  • Få idéer til, hvordan man arbejder med skam.

Kurset henvender sig blandt andet til psykologer, socialrådgiver, uddannelsesvejledere, pædagoger, skolelærer samt alle, der arbejder med mennesker eller blot ønsker at blive klogere på deres egen og andres skam. 

Undervisere: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og psykoterapeut, Mette Mørk Nielsen. 

Varighed: 1 time og 30 minutter

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger på dette videokursus: 

“Tusind tak for er fantastisk videokursus. Så spændende og vigtigt et område, der er formidlet på en god og meget levende måde.”

“Sikke meget jeg fik på plads i forhold til skam – så brugbart, både i forhold til mine klienter og ikke mindst i forhold til mig selv.”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.