Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

socialpsykiatri i et mentaliseringsperspektiv

175 kr.

I dette videokursus får du viden om, hvordan mentaliseringsbaserede tilgange kan hjælpe i arbejdet i socialpsykiatrien. Der vil her blive præsenteret diagnosers funktioner og fælder ud fra mentaliseringsteori samt sammenhængen mellem traumer og psykiske lidelser.

Derudover får du konkrete redskaber til at arbejde med konflikter i arbejdet samt at udøve egenomsorg og være mentaliserende over for sig selv i arbejdet i det socialpsykiatriske felt.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder)

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Forståelse og overblik over, hvad socialpsykiatri er. 

  • Indblik i, hvordan man kan bruge diagnoser mentaliserende og hvordan de kan være stigmatiserende. 

  • Viden om sammenhængen mellem traumer og psykiske lidelser. 

  • Ideer til, hvordan man kan arbejde med konflikter og konflikthåndtering.

  • Forståelse for sammenhængen mellem mentalisering og recovery.

  • Refleksioner over betydningen af tålmodighed og egenomsorg i det socialpsykiatriske felt.  

Kurset henvender sig blandt andet til psykologer, læger, socialrådgivere, beskæftigelseskonsulenter, undervisere, hjemmehossere, pædagoger og andre der arbejder med socialpsykiatrien.

Undervisere: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og Psykolog, Lennart Kiel

Varighed: 1 time og 2 minutter

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger på dette videokursus:

“Sikke et spændende kursus, synes I når omkring helt utrolig meget på en klar og balanceret måde. Mentalisering træder virkelig frem som et værdifuldt bidrag til det mere diagnostiske og medicinske felt – ikke på bekostning af det felt, men med respekt for det, så det bliver tydeligt, hvordan de to verdener kan snakke sammen og hvor vigtigt det er, at de gør det.”
 
“Jeg er fan af Center for Mentalisering. Denne gang laver i en video om forståelsen og tilgangen til det sociale arbejde i praksis. Jeg føler mig godt guidet igennem kurset, hvor der er et meget direkte sprog samt cases fra den virkelige verden. I taler med kursisterne! Tak for god formidlet viden”
 
“Tusind tak for et fantastisk videokursus. I kommer ind på det mest essentielle, synes jeg – og I holder det samtidig enkelt og overskueligt, hvilket er en svær øvelse i så spændende et felt”

 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.