Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

traumer hos familier med anden etnisk baggrund

175 kr.

I dette videokursus får du viden om traumer i familier med anden etnisk baggrund end dansk og hvordan tilpasningsstress kan have indflydelse på familien. 

Der præsenteres forskellige risiko- og resiliensfaktorer, der gør sig gældende hos familien ramt af krisetraumer. Derudover får du praksisværktøjer i arbejdet med traumer.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om traumer i familier med anden etnisk baggrund

  • En forståelse for krisebegrebet og PTSD.

  • Viden om risikofaktorer og resiliensfaktorer – både for familier med anden etnisk baggrund end dansk, men også gældende for alle andre med traumer.

  • Viden om tilpasningsstress og socioøkonomiske faktorer. 

  • På den sidste del af videokursuet tilbydes desuden konkrete værktøjer til dig, der selv har traumer inde livet, er pårørende eller arbejder med traumatiserede. 

Socialrådgivere, kontaktpædagoger, psykologer, familiebehandlere, beskæftigelsesrådgivere, pædagoger og lærere, der arbejder med familier med anden etnisk baggrund end dansk. 

Undervisere: Janne Østergaard Hagelquist og Lobna Hleihel. Lobna har 10 års erfaring i arbejdet med udsatte børn, unge og familier, særligt med anden etnisk baggrund, hvor hun har specialiseret sig i interkulturelle og religiøse faktorer, der kan spille en rolle i behandlingsarbejdet. Hun arbejder til dagligt med mentaliseringsbaseret undervisning, terapi og som specialkonsulent. 

Varighed: 1 time og 7 minutter 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.