Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

udfordring i mødet med borderline

175 kr.

I dette videokursus præsenteres viden om, hvad borderline personlighedsforstyrrelse er samt hvordan personlighedsforstyrrelsen udvikles. 

Hertil får du viden om, hvordan man kan håndtere situationer, hvor mødet med borderline ramte kan vise sig udfordrende. Dette understøttes løbende med eksempler fra praksiserfaring. 

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

 • Viden om, hvordan man kan være sammen med en person med borderline på en hjælpsom og udviklende måde som professionel og pårørende. 

 • En kort opsamling af, hvad borderline personlighedsforstyrrelse er. 

 • Viden om særligt udfordrende situationer i samspillet med borderline ramte, herunder: 

  • No win situations. 
  • Angsten for at blive forladt.
  • Destruktiv vrede.
  • Udfordringer med identitet – på sporet af det tabte selv. 
  • Selvskade. 

 • Igennem  videokurset gives der hele tiden konkrete idéer til, hvordan man kan håndtere de svære situationer. 

Kurset henvender sig til socialrådgivere, socialpædagoger, plejeforældre, pårørende, psykologer samt alle, der arbejder med unge og voksne, der har borderline diagnosen. Kurset henvender sig også til dem, der selv har diagnosen. 

Undervisere: Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist og psykoterapeut Mette Mørk Nielsen 

Varighed: 1 t. og 9 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.