Unge voksne – udvikling og kriser

UNGE VOKSNE – udvikling og kriser

Overgangen mellem ungdom og voksenliv er en spændende, men også til tider udfordrende periode med mange valg, der skal træffes og milepæle, der skal passeres. I vores nye videokursus beskæftiger vi os lige netop med målgruppen ”unge voksne” set i et både generelt perspektiv og mere specifikt i forhold til at stå i krisesituationer. Derudover taler vi om udsatte unge voksne, og hvad der for dem kan være særligt svært. Vi synes, at det er en utrolig interessant, til tider overset periode og har glædet os meget til at formidle viden omkring den. Kurset henvender sig til jer, der arbejder med børn og unge på vej mod voksenlivet – eller til dig, der selv står midt i bevægelsen fra ung til voksen (og måske en gang imellem – ligesom alle os andre – kan miste pusten lidt af det)

På videokurset vil du blandt andet: 

  • Lære om de psykologiske faktorer, der kendetegner denne særlige periode. 
  • Få ny viden om, hvordan unge voksne oplever og håndterer kriser. 
  • Få viden om, hvordan COVID-19 udfordrer denne gruppe.  
  • Få en forståelse for, hvordan perioden er særligt udfordrende for udsatte unge voksne.  
  • Lære om om Yaloms eksistentielle vilkår og om, hvordan forståelsen af disse kan hjælpe dig selv og de mennesker du arbejder med. 
  • Slutteligt desuden få en række konkrete redskaber til, hvordan du kan forstå og hjælpe dig selv eller pårørende – ligesom du får ideer til, hvordan du som professionel kan arbejde med målgruppen. 

Hvem henvender kurset sig til? 

  • Kurset henvender sig blandt andet til dig, der arbejder med unge, der er på vej mod voksenlivet  eller dig, der selv er “ung voksen” og ønsker at reflektere og få nye perspektiver på din egen eksistens. 

Varighed: 1 time og 11 minutter 

Pris: 175 kr.  

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme. 

Tilbagemeldinger på dette videokursus: 

Indholdsmæssigt er det i top og flot oplæg. I kommer omkring unge og kriser både nu og her i coronatiden, men også mere generelt ift. livets kriser og faser m.m.. Det er så smukt formuleret og super flot afslutning.”

“Sådan et relevant emne at få fokus på, og så unikt at have oplægsholdere, der både kan bidrage med viden og som også selv personligt befinder sig midt i den periode og kan bringe det perspektiv med
ind. Og hvor er det en fin afrunding med Yaloms eksistensvilkår, fordi det ligesom bringer alle – udsatte eller ej – sammen igen i de fælles grundvilkår.”

Se et kort uddrag af videokurset her: