Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

unge voksne - udvikling og kriser

175 kr.

Overgangen mellem ungdom og voksenliv er en spændende, men også til tider udfordrende periode med mange valg, der skal træffes og milepæle, der skal passeres. I dette videokursus beskæftiger vi os lige netop med målgruppen ”unge voksne” set i et både generelt perspektiv og mere specifikt i forhold til at stå i krisesituationer. 

Derudover taler vi om udsatte unge voksne, og hvad der for dem kan være særligt svært. Kurset henvender sig til jer, der arbejder med børn og unge på vej mod voksenlivet – eller til dig, der selv står midt i bevægelsen fra ung til voksen (og måske en gang imellem – ligesom alle os andre – kan miste pusten lidt af det)

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder)

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Lære om de psykologiske faktorer, der kendetegner denne særlige periode.

  • Få ny viden om, hvordan unge voksne oplever og håndterer kriser.

  • Få viden om, hvordan COVID-19 udfordrer denne gruppe.

  • Få en forståelse for, hvordan perioden er særligt udfordrende for udsatte unge voksne.
     
  • Lære om om Yaloms eksistentielle vilkår og om, hvordan forståelsen af disse kan hjælpe dig selv og de mennesker du arbejder med.

  • Slutteligt desuden få en række konkrete redskaber til, hvordan du kan forstå og hjælpe dig selv eller pårørende – ligesom du får ideer til, hvordan du som professionel kan arbejde med målgruppen. 

Kurset henvender sig blandt andet til dig, der arbejder med unge, der er på vej mod voksenlivet  eller dig, der selv er “ung voksen” og ønsker at reflektere og få nye perspektiver på din egen eksistens. 

Varighed: 1 time og 11 minutter

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger på dette videokursus: 

Indholdsmæssigt er det i top og flot oplæg. I kommer omkring unge og kriser både nu og her i coronatiden, men også mere generelt ift. livets kriser og faser m.m.. Det er så smukt formuleret og super flot afslutning.”

“Sådan et relevant emne at få fokus på, og så unikt at have oplægsholdere, der både kan bidrage med viden og som også selv personligt befinder sig midt i den periode og kan bringe det perspektiv med
ind. Og hvor er det en fin afrunding med Yaloms eksistensvilkår, fordi det ligesom bringer alle – udsatte eller ej – sammen igen i de fælles grundvilkår.”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.