Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video

VIDEOKURSUS

Mentalisering og gruppedynamikker

175 kr.

I dette kursus er der fokus på, hvordan det at høre til i grupper er grundlæggende for trivsel og velvære.

Som mennesker er vi så dybt afhængige af at føle tilhørsforhold i grupper, hvor mentalisering spiller en afgørende rolle for at kunne forstå sig selv og andres roller i grupper.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

Afspil video
 • Viden om sammenhængen mellem mentalisering og grupper.

 • Du lærer hvor stor betydning det har for menneskers trivsel og sundhed at føle sig som en del af en gruppe.

 • En gennemgang af, hvordan menneskeheden gennem tiden har udviklet sig til at være et helt særligt gruppeafhængigt dyr.
   
 • Du lærer om, hvordan det lille menneskebarn i samspil med dets tilknytningspersoner i mentaliserende samspil lærer at indgå i grupper.
   
 • En gennemgang af væsentlige gruppedynamikker i alle gruppesammenhænge – familien, klassen, på jobbet og i fodboldklubben. 

 • Der er særligt fokus på de gruppedynamikker, der handler om delgrupper og hierarkier.

 • I den sidste del af videokurset lærer du om, hvordan man skaber trygge og gode grupper – hvad gør man i praksis? (STORM for grupper).

Kurset henvender sig til både fagpersonale og til alment brug i hverdagen.

Underviser:
Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist 

Varighed: 45 min. 

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.