Se et kort uddrag af videokurset her

VIDEOKURSUS

perfektionisme

175 kr.

i dette videokursus får du viden om både sund og usund perfektionisme samt hvordan oplevelser af skyld og skam kan være knyttet til en bestræbelse efter perfektionisme.

Derudover præsenteres årsager til udvikling af perfektionisme som tilknytningsmønstre, traumer eller kontrol og betingning.

Du kan også købe vores abonnement og få adgang til alle videokurser for 150 kr. om måneden (bindende i 3 måneder).

Se et kort uddrag af videokurset her

  • Viden om hvad perfektionisme er.

  • Indblik i overvejelserne i forhold til sund og usund perfektionisme.

  • Forståelse for risikoen ved perfektionisme – i forhold til at udvikle fysiske symptomer.

  • Viden om, hvordan skam, lavt selvværd og selvkritik hænger sammen med perfektionisme.

  • En forklaring på, hvorfor nogle mennesker udvikler perfektionisme.

  • En gennemgang af forskellige årsager til perfektionisme, herunder gennemgang af temaer såsom betingning og kontrol, tilknytning, traumer og kultur.

  • Kurset afsluttes med en lang række idéer til, hvordan man hjælper mennesker med tilbøjelighed til perfektionisme – 
    der er både ideer til den professionelle og den der selv er udfordret af perfektionisme. 

Kurset henvender sig blandt andet til psykologer, socialrådgiver, uddannelsesvejledere, pædagoger, skolelærer samt mennesker, der selv er udfordret af perfektionisme. 

Undervisere: 
Psykolog, Rikke Nielsen og Psykolog, Janne Østergaard Hagelquist. 

Varighed: 53 min

Vores garanti til dig: Vi gør altid vores ypperste for at videreformidle viden om mentalisering på en letforståelig og anvendelig måde. Føler du derfor mod forventning, at kurset ikke gav dig en ordentlig indføring i emnet kan du få dine penge tilbage. 

For at få pengene retur skal du skrive til sofiesvane@centerformentalisering.dk og forklare, hvorfor du ikke synes kurset levede op til dine forventninger. 

Videokurset vil efter betaling blive sendt til din mail med det samme – og du kan se videokurset lige så mange gange du vil. 

Tilbagemeldinger på dette videokursus: 

“Sikke en skøn skøn og super relevant video som alle bør se. Jeg ved i hvertfald, at i morgen vil jeg prioritere en gåtur i skoven fremfor støvsugning – hvis der ikke er tid til begge dele”

“Mega fin film og spændende oplæg. Det fungerer super fedt med jeres sidste del om, hvad man kan gøre. STORM giver så god mening”

LYST TIL AT LÆRE MERE?

Udover vores spændende videokurser tilbyder vi også en lang række efteruddannelser om mentalisering. Her kan du sammen med andre kursister træne og lære om at anvende mentalisering i dit daglige arbejde.