Arbejdet med mennesker, der lider af psykopati og/eller dyssocial personlighedsforstyrrelse sætter intense følelser i gang.
Ved mistanke om, at et ungt menneske kan udvikle denne diagnose, er der stor risiko for at man mister sin nysgerrighed og lyst til mentalisering. Hos børn og unge er der meget man kan gøre for at undgå en negativ udvikling. Men også for voksne, der har fået diagnosen, er der behov for viden og forståelse så den fagprofessionelle kan bevare sin nysgerrighed og en ikke-dømmende holdning uden selv at blive ramt eller fremstå naiv i mødet med det empatiforstyrrede menneske.
Dette videokursus samler viden, erfaring og støtte til at forstå og behandle mennesker, der lider af dyssocial personlighedsforstyrrelse. Du kan finde det på hjemmesiden, hvor vi også har samlet en litteraturside om emnet. 📖

Videokurset om dyssocial personlighedsforstyrrelse samler viden, erfaring og støtte til at forstå og behandle mennesker med denne diagnose. Find det her.
På hjemmesiden har vi også samlet en litteraturside om emnet som vi har benyttet i udarbejdelsen af videokurset: Find det her